Marisc

42,00 €
42€ al kg * El preu final sobre els productes a pes, el veureu reflectit un cop la comanda estigui preparada. * Rebreu un mail amb tots els detalls.
Carabiner
Fora d'estoc
Marisc

Carabiner

698
65,00 €
65€ al kg * El preu final sobre els productes a pes, el veureu reflectit un cop la comanda estigui preparada. * Rebreu un mail amb tots els detalls.
Marisc

Cossos de cranc

846
29,50 €
29,50€ al kg * El preu final sobre els productes a pes, el veureu reflectit un cop la comanda estigui preparada. * Rebreu un mail amb tots els detalls.
11,95€ al kg * El preu final sobre els productes a pes, el veureu reflectit un cop la comanda estigui preparada. * Rebreu un mail amb tots els detalls.
12,50 €
12,5€ al kg * El preu final sobre els productes a pes, el veureu reflectit un cop la comanda estigui preparada. * Rebreu un mail amb tots els detalls.
Llagosta sencera · 250g.
Fora d'estoc
28,00 €
28€ al kg * El preu final sobre els productes a pes, el veureu reflectit un cop la comanda estigui preparada. * Rebreu un mail amb tots els detalls.
9,95 €
9,95€ al kg * El preu final sobre els productes a pes, el veureu reflectit un cop la comanda estigui preparada. * Rebreu un mail amb tots els detalls.
Marisc

Llagostí paella

631
7,75 €
7,75€ al kg * El preu final sobre els productes a pes, el veureu reflectit un cop la comanda estigui preparada. * Rebreu un mail amb tots els detalls.
12,50 €
11,5€ unitat * El preu final sobre els productes a pes, el veureu reflectit un cop la comanda estigui preparada. * Rebreu un mail amb tots els detalls.
Marisc

Musclo gallec carn

527
8,50 €
8,50€ al kg * El preu final sobre els productes a pes, el veureu reflectit un cop la comanda estigui preparada. * Rebreu un mail amb tots els detalls.
9,50 €
9,50€ al kg * El preu final sobre els productes a pes, el veureu reflectit un cop la comanda estigui preparada. * Rebreu un mail amb tots els detalls.
Product added to wishlist

Aquest web utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de la nostra política de cookies.