Sobre el 1920 la Treseta i el Pau Galceran, comencen a vendre peix fresc al mercat municipal d’Esparreguera. El seu fill Joan, de ben petit, carregava el remolc de la bicicleta i anava a vendre el peix pel poble.

El 1948, El Joan Galceran i l’Antònia Pérez, mentre seguien el negoci de la venta de peix fresc, construeixen una fàbrica de gel.

El 1953 compren un camió per anar a vendre el peix, al Bruc i a Collbató.

Sobre 1963, l’arribada de les neveres a les llars, provoca el final del negoci de les barres de gel i el tancament de la fàbrica.

L’any 1975, el Josep Roig i Teresa Galceran obren la primera botiga de congelats d’Espanya! Al carrer Sant Antoni d’Esparreguera En aquells moments, era un model de negoci molt innovador!

L’any 1985, comencen a distribuir els productes a l’hostaleria.

L’any 1995, La quarta generació, el Marcel Roig i el Cèsar Roig, es fan càrrec del negoci. Actualitzen la botiga convertint-la en un autoservei i al mateix temps construeixen unes càmeres frigorífiques, al polígon de Can Comelles, per tal de potenciar la distribució de productes congelats a l’hostaleria.

L’any 2020 obrim la botiga online!

1975

1995

1975

1995

Product added to wishlist

Aquest web utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de la nostra política de cookies.