Si us plau, llegiu aquestes condicions d'ús detingudament abans d'utilitzar la pàgina web www.congelatsgalceran.com, així com els serveis oferts per CONGELATS GALCERAN. La responsabilitat de l'ús del web recau en l'usuari. Utilitzant aquesta web, vostè accepta les condicions d'aquest acord.

1. INFORMACIÓ LEGAL I ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS D'ÚS

1.1 Identificació de l'prestador de el servei

CONGELATS GALCERAN és el representant de la pàgina web www.congelats galceran.com amb domicili social al Carrer Premsa 15. Nau 3.Pol. Ind. Can Comelles. Esparreguera. 08292. Barcelona.

1.2 Notificacions

Totes les comunicacions per part de l'Usuari a CONGELATS GALCERAN es podran realitzar a través de les següents formes:

- Enviament per correu postal a la següent adreça:
Carrer Premsa 15. Nau 3.Pol. Ind. Can Comelles. Esparreguera. 08292. Barcelona.
- Comunicació per mitjà d'una trucada a nombre de telèfon: 93 777 35 59
- Enviament per correu electrònic a la següent adreça: info@congelatsgalceran.com

1.3 Acceptació de les condicions d'ús

L'accés i la utilització de el servei de CONGELATS GALCERAN impliquen per part de l'Usuari l'acceptació plena i sense reserves de totes les condicions recollides en les presents Condicions d'Ús. Així mateix, CONGELATS GALCERAN es reserva en tot cas el dret unilateral de modificar les presents condicions d'ús i accés a l'servei per facilitar i intercanviar informació sobre productes i / o botigues en línia i establir comunicació entre usuaris. Aquest consentiment s'ha d'aplicar a tots els usuaris de l'site, incloent a venedors, consumidors finals, comerciants i col·laboradors de contingut. La present pàgina web ha estat dissenyada i creada per permetre l'accés als serveis que CONGELATS GALCERAN ofereix. Les condicions d'ús estan subjectes a la legalitat vigent i als principis de bona fe i ús lícit per part de l'usuari, i queda prohibit qualsevol tipus d'actuació en perjudici de CONGELATS GALCERAN i de tercers.

2. CONDICIONS D'ACCÉS I UTILITZACIÓ DEL PORTAL

L'usuari es compromet a utilitzar els serveis i continguts de la pàgina d'acord amb el que estableix la llei, la moral, l'ordre públic i en les presents condicions generals d'ús. Així mateix, es compromet a fer un ús adequat dels serveis i / o continguts de la pàgina ja no emprar-los per realitzar activitats il·lícites o constitutives de delicte i / o que infringeixin la regulació sobre propietat intel·lectual i industrial, o qualsevol altra forma d'ordenament jurídic aplicable.

2.1 Normes de participació

CONGELATS GALCERAN es reserva el dret de suspendre o cancel·lar, total o parcialment, amb o sense previ avís, qualsevol contingut o compte d'usuari que infringeixi les presents condicions d'ús de el Servei. A títol enunciatiu, i en cap cas limitatiu o excloent, el / la usuari / a es compromet a no realitzar cap de les següents activitats:

a. ofendre, insultar, desacreditar o assetjar a altres persones en qualsevol espai comú de CONGELATS GALCERAN. De la mateixa manera, l'usuari s'obliga a no utilitzar les eines de contacte d'altres usuaris per realitzar aquest tipus d'activitats.

b. introduir o difondre continguts o propaganda de caràcter racista, homòfob, xenòfob, pedòfil, excessivament violent, d'apologia de terrorisme o que atemptin contra els drets humans. c. publicar imatges d'altres persones sense el seu consentiment.

d. difamar o calumniar a empreses, col·lectius, ONG, o qualsevol altre grup d'individus.

e. plagiar, copiar o utilitzar continguts d'altres persones o mitjans sense el seu consentiment.

f. suplantar a altres persones, col·lectius o entitats jurídiques.

g. realitzar activitats d'explotació comercial, com la promoció de productes i serveis, sense l'autorització de CONGELATS GALCERAN; generar spam, transmetre missatges comercials no sol·licitats, utilitzar el Servei com a eina de reenviament cap a una altra web o promocionar-se publicant missatges múltiples i idèntics en diferents espais de CONGELATS GALCERAN.

h. duplicar continguts. És a dir, copiar i publicar amb o sense autorització de l'autor, i de forma sistemàtica, continguts publicats en altres webs.

i. oferir, vendre o intercanviar serveis i productes que els administradors de CONGELATS GALCERAN considerin, a la seva exclusiva discreció, siguin inadequats.

j. afegir algun programari que entorpeixi el normal funcionament de sistema o qualsevol codi, fitxer o programa que ofereixi publicitat a través de finestres emergents (popups). De la mateixa manera, l'usuari es compromet a no publicar continguts que infringeixin les condicions d'ús dels serveis de publicitat utilitzats en CONGELATS GALCERAN.

k. utilitzar indegudament les funcionalitats de CONGELATS GALCERAN per autopromocionar o millorar el posicionament qualsevol lloc web en els resultats dels motors de cerca.

CONGELATS GALCERAN podrà, segons cada cas, prendre alguna de les mesures moderadores:

- Eliminar el contingut concret sense previ avís.
- Suspendre, temporal o definitivament, l'aparició dels continguts publicats per l'autor en qualsevol dels espais públics de CONGELATS GALCERAN.
- Eliminar el compte de l'usuari amb tot el seu contingut.

3. PUBLICITAT I COMUNICACIONS

A l'usar aquest servei acceptes que CONGELATS GALCERAN podrà incloure anuncis publicitaris a la zona d'usuaris o en qualsevol espai comú, amb o sense previ avís, i sense cap mena de compensació per a l'usuari. També es compromet a no entorpir o manipular la visualització d'aquests anuncis. A l'registrar l'usuari accepta que CONGELATS GALCERAN podrà enviar al seu correu electrònic butlletins informatius que incloguin publicitat.

4. RESPONSABILITAT CONGELATS GALCERAN

Pel caràcter tècnic de l'servei ofert, CONGELATS GALCERAN no assumirà cap responsabilitat per la pèrdua de dades, informació o fitxers que es produeixin com a conseqüència de el tall o interrupció en el subministrament d'algun dels seus serveis, declinant tota responsabilitat pels danys o perjudicis que d'això es puguin derivar. CONGELATS GALCERAN es reserva el dret de suspendre unilateralment, temporal o irreversiblement, i sense necessitat de previ avís, l'accessibilitat al seu sistema o el contingut parcial o total d'aquest, en raó de l'eventual necessitat d'efectuar operacions de manteniment, reparació, actualització , millora de les mateixes o incompatibilitat amb el servei ofert.

5. EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

CONGELATS GALCERAN no es responsabilitza pel mal ús que es pugui fer d'aquesta pàgina web. CONGELATS GALCERAN no pot garantir l'absència de virus o altres elements que puguin causar danys en els sistemes informàtics, documents electrònics o en els fitxers d'usuaris d'aquesta pàgina o de tercers, de manera que no es responsabilitza dels perjudicis que es puguin produir per aquestes causes. CONGELATS GALCERAN tampoc es responsabilitza de el contingut de les pàgines web a les que enllaça la nostra pàgina web, ja que no estan sota control de CONGELATS GALCERAN ni tampoc aquesta informació de tercers està aprovada per CONGELATS GALCERAN. No obstant això, revisem tots els nostres enllaços i hipervincles a altres pàgines web. El present avís legal és aplicable únicament a la informació recollida a la pàgina web de CONGELATS GALCERAN i no als continguts recollits en les pàgines de tercers. CONGELATS GALCERAN es reserva el dret a modificar el present avís legal quan així ho estimi oportú i respectant en tot cas la normativa aplicable.

6. POLÍTICA DE PRIVACITAT

Les dades de caràcter personal i altres informacions relatives a la identitat de l'usuari estan subjectes a la política de privacitat de CONGELATS GALCERAN.

7. DURADA DEL SERVEI

Sense perjudici de les interrupcions o suspensions que per raons tècniques s'hagin de fer, o per la cancel·lació unilateral per part de l'usuari o de CONGELATS GALCERAN, el servei es prestarà de forma indefinida amb el compliment de les anteriors condicions. Tot i que l'objectiu principal de CONGELATS GALCERAN és oferir el millor servei possible, CONGELATS GALCERAN no pot assegurar que el servei ofert per terceres parts compleixi amb les necessitats i requisits dels usuaris. Si es produeix alguna falta greu, l'usuari haurà de contactar amb CONGELATS GALCERAN bé per correu postal, telefònicament o enviant un correu electrònic a info@congelatsgalceran.com

8. RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

Per a qualsevol conflicte que sorgeixi en raó de la prestació d'aquest servei, s'acceptarà com a legislació rectora l'espanyola, i se sotmetrà per a la resolució de quants litigis es puguin derivar de la mateixa als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Madrid.

Product added to wishlist

Aquest web utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de la nostra política de cookies.