Enviaments

1. Enviaments gratuïts per comandes iguals o superiors a 35,00 € (IVA inclòs).

2. Les comandes inferiors a 35,00 € (IVA inclòs), tindràn 1 cost d'enviament de 4 € (IVA inclòs).

3. Amb caràcter general els terminis de lliurament seran entre 24/72 h.

Així mateix, en circumstàncies excepcionals dit termini es podria veure alterat per incidències extraordinàries en el transportista o per dificultats en el lliurament de la mercaderia.

Per evitar incidències en el lliurament (adreces errònies, impossibilitat de trobar algú al domicili etc.), és indispensable emplenar correctament el corresponent formulari sent recomanable emplenar la casella relativa als telèfons de contacte.

La responsabilitat de CONGELATS GALCERAN queda limitada en casos de força major (vagues, fenòmens climatològics adversos que impedeixin el tràfic normal per terra, mar o aire, ...). En aquests casos, es lliuraran les comandes el més aviat possible, i els terminis indicats no aplicaran.

CONGELATS GALCERAN no assumeix cap responsabilitat per les conseqüències de possibles retards en l'enviament.

Devolucions

En virtut de l'art. art. 103 de Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, donada la naturalesa dels productes adquirits, s'informa que els productes refrigerats, congelats o altres productes peribles que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa, així com aquells productes precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d'higiene, seran exclosos de el règim general de desistiment. Malgrat això, CONGELATS GALCERAN ofereix la possibilitat de procedir a la seva devolució, sempre que aquesta es produeixi dins de les vint 24 hores següents al lliurament.

Les peticions de devolució hauran d'efectuar mitjançant el correu electrònic info@congelatsgalceran.com o a el telèfon de contacte 93 777 35 59

Product added to wishlist

Aquest web utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de la nostra política de cookies.